Foto-Event

Foto-event har ansvar for å fotografere konserter og arrangementer som dokumentering, publisering på nett og som markedsføring for Samfunnet i Ås, komiteen søker nå tre nye medlemmer. Som medlem i komiteen blir du en del av et miljø med store kreative friheter og mye ansvar. Det er ikke krav til forkunnskap for å søke og komiteen, men motivasjon til å lære og engasjere deg i arbeidet er en stor fordel. Komiteen disponerer alt av nødvendig utstyr og har opplæring med nye medlemmer i blant annet bruk av kamera, redigeringsutstyr og bruk av fotostudio. Som medlem av komiteen vil ansvaret være fotografering under arrangementer i regi av studentsamfunnet sammen med andre fotografer. 

 

Søknadsfrist: 28 Januar.

Søknad og spørsmål kan sendes til:

film@samfunnetiaas.no


Sponsor KS

Sponsoransvarlig er underlagt markedsføringsblokka og jobber mest sammen med markedsføringssjefen, men også markedsføringsassistenten, arrangementssjefen og økonomisjefen er naturlige samarbeidspartnere. Sponsoransvarlig vil sammen med markedsføringssjefen representere Samfunnet i sponsorteamet, hvor også Tuntreet, NU og UKA er representert.

Arbeidsoppgaver:

-          Skaffe sponsing til arrangement der Samfunnet har behov for det.

-          Representere Samfunnet i sponsorteamet.

-          Fremforhandle samarbeidsavtaler.

-          Sørge for at avtaler opprettholdes og følges opp av begge parter.

-          Følge opp med kontaktpersoner for å bygge og opprettholde relasjoner.

-          Føre oversikt over relevante støtteordninger og følge opp disse.

Du vil få grundig opplæring så ingen forkunnskaper kreves. Det kreves at du er medlem av Samfunnet for å tiltre stillingen. Stillingen gir deg KS-goder og dermed plass på Samfunnet gratisgratisliste.

Har du spørsmål til stillingen eller annet, send en mail til markedsforing@samfunnetiaas.no eller ring på 46 88 97 27. Søknad sendes til  markedsforing@samfunnetiaas.no innen 7.januar.


Mat KS

På grunn av etterspørsel etter et bedre mattilbud på huset skal det nå ansettes en Mat-KS med oppgave å utvikle et bedre matserveringtilbud på festkvelder. 

 

Mat-KSen er underlagt bodegablokken og jobber mest med Nestleder i samfunnstyret, Ordensvern, festsjef, bar og konsernet. 

Dette er en helt ny stilling på samfunnet og man får derfor muligheten til være med å utforme stillingen og hvilke arbeidsoppgaver som skal inngå. 

Har du spørsmål til stillingen eller annet, send en mail til

nestleder@samfunnetiaas.no eller ring på 922 37 467.

Søknad sendes til  nestleder@samfunnetiaas.no innen 24.januar


Sprell

Som sprellemann er du med på å markedsføre studentsamfunnet i Ås ved å lage liv og røre på campus. Stillingen innebærer alt fra å henge opp plakater, lage bannere, sprelle rundt på campus, stå på stand og promotere samfunnet i pausen i de største forelesningssalene på campus. Er du utadvendt og ikke redd for å drite deg ut SØK SPRELL!

Send en søknad med navn, litt om deg selv og hvorfor akkurat DU passer til denne jobben. Søknad sendes til sprellemann@samfunnetiaas.no innen 21.januar.