Sponsor KS

Sponsoransvarlig er underlagt markedsføringsblokka og jobber mest sammen med markedsføringssjefen, men også markedsføringsassistenten, arrangementssjefen og økonomisjefen er naturlige samarbeidspartnere. Sponsoransvarlig vil sammen med markedsføringssjefen representere Samfunnet i sponsorteamet, hvor også Tuntreet, NU og UKA er representert.

Arbeidsoppgaver:

-          Skaffe sponsing til arrangement der Samfunnet har behov for det.

-          Representere Samfunnet i sponsorteamet.

-          Fremforhandle samarbeidsavtaler.

-          Sørge for at avtaler opprettholdes og følges opp av begge parter.

-          Følge opp med kontaktpersoner for å bygge og opprettholde relasjoner.

-          Føre oversikt over relevante støtteordninger og følge opp disse.

Du vil få grundig opplæring så ingen forkunnskaper kreves. Det kreves at du er medlem av Samfunnet for å tiltre stillingen. Stillingen gir deg KS-goder og dermed plass på Samfunnet gratisgratisliste.

Har du spørsmål til stillingen eller annet, send en mail til markedsforing@samfunnetiaas.no eller ring på 46 88 97 27. Søknad sendes til  markedsforing@samfunnetiaas.no innen 26.11.


Arrangementskomiteen

Arrangementskomiteen består av en flittig gjeng som tar seg av gjennomføringa av alle arrangementer på Samfunnet bortsett fra konserter. Du vil få muligheten til å jobbe på alt fra Samfunnets melodi Grand Prix og Juletrebodega til rebusløp og Internasjonal Matfestival. Du vil være med på idèmyldring rundt kommende semesterprogram, og få frihet til å krydre de ulike arrangementene med artige og kreative sprell. Du får selvfølgelig også nyte av komitègoder og Internfest, så hopp i det, send en søknad og bli med på moroa!

Søknad sendes til arrass@samfunnetiaas.no innen 19.11.2017


Quizkomiteen

Quizkomiteen består av 4 medlemmer, hvor den ene er sjef og har organisatorisk ansvar. Som medlem av quizkomiteen er man med å lager quizer til hver torsdag, man vil også få en del erfaring når det gjelder å snakke for folkemengder og avholde quiz. Torsdagsquizen på samfunnet er et veldig populært tilbud. Torsdagsquizene varierer mellom vanlig quiz, temaquiz og internasjonal quiz, disse tre har vær sin uke. Som en del av quizkomiteen ligger man under Arrangementblokka og har Aktivitets KSen som sjef. Quizkomiteen ruller og går som regel fint for seg selv og man får komitégoder og Internfest. Bli med å lag moro på Samfunnet!

 

Søknad sendes til Aktivitet@samfunnetiaas.no innen 16.11.2017


Festsjef (KS)

Festsjefen har ansvar for koordineringen mellom Samfunnsstyret og Komitesjefene, og leder KS-forum og festmøtet en gang i måneden. Sammen med festmøte utarbeider Festsjefen festinstruksen for kveldene på Samfunnet, og mye av jobben er innhenting og deling av informasjon. Som Festsjef bør en kjenne til festavviklingen og driften til Samfunnet og være løsningsorientert og initiativrik.

 

Ønsker du å høre mer eller har du spørsmål om stillingen kan disse sendes til festsjef@samfunnetiaas.no. Søknad sendes til nestleder@samfunnetiaas.no innen søndag 26.11.


Ordensvern KS

Er du interessert i å ta en større del i driften av Samfunnet, både på og utenom festkvelder?
Ordensvern er på utkikk etter en ny Komitesjef til å drifte komiteen. Som Komitesjef i Ordensvern vil du både jobbe med festavviklingen på festkvelder og den daglige driften i komiteen, som blant annet vil innebære å lage vaktlister, jobbe som vaktansvarlig og arrangere kurs/sosiale arrangementer for medlemmene i komiteen. Du vil jobbe tett sammen med den andre Komitesjefen i tillegg til resten av Komitesjefene i Bodegablokken.

Søknaden bør inneholde:
-Litt om deg selv
-Hvorfor du har lyst til å bli Komitesjef
-Relevant erfaring

Hvis du er interessert i å søke Komitesjef i Ordensvern kan du sende søknad til ordensvern@samfunnetiaas.no innen 18.11.2017


Booking komité

Hverdagen i bookingkomiteen handler om alt fra idémyldring rundt artister, timesvis med lytting og talentspeiding, til planlegging og gjennomføring av konserter. Vi søker etter en person som er brennende engasjert i musikk og spesielt hva som rører seg i den norske musikkbransjen. Vi søker deg som ønsker å jobbe hardt for et spennende og variert kulturtilbud på Samfunnet. Er du kreativ og har en hinsides god idé til hvordan vi kan lage det beste konsertilbudet Samfunnet noen sinne har sett? Er du like ivrig på å fylle Aud. Max som å gi tidenes konsertopplevelse til de 40 fremmøtte på en søndagskonsert i Halvors? Da er du den vi søker!

 Send mail til booking@samfunnetiaas.no innen 26.11.


Markedsføringsassistent (KS)

Har du lyst til å hjelpe til så Thorvald og Tora får vite hva som faktisk skjer på Samfunnet i løpet av semesteret? Har du et øye for design? Er du organisert, strukturert og flink til å lede andre? Er du ikke redd for å sjekke mailen opptil flere ganger daglig? Da bør du lese videre her.

 

Vi søker en ny markedsføringsassistent. Som markedsføringsassistent er du markedsføringssjefens nærmeste hjelper og støttespiller. Du er også komitesjef, og har derfor ansvar for å organisere de som jobber med design og layout, web, skribenter og oversettere. Jobben går mye ut på markedsføring via sosiale medier, som f.eks. å lage Facebook-arrangementer og styre Thorvald Tora Ås brukeren.

 

Høres dette ut som noe for deg? Send søknad til markedsforing@samfunnetiaas.no innen 21. november.


Design&Layout

Er du en kreativ sjel? Har du lyst til å jobbe med grafisk design? Eller er du bare veldig glad i å tegne? Design- og layoutkomiteen søker nye komitemedlemmer. Jobben din vil gå ut på å lage design til arrangementer, plakater til konserter og diverse andre jobber innenfor grafisk design. 

 

Hvis dette høres ut som noe for deg, send søknad til markedsforingsassistent@samfunnetiaas.no innen 5. desember. 


Sosiale medieransvarlig

(Komitè)

Some-ansvarlig er en ny stilling som ble opprettet i høst da det ikke var noen styring over samfunnets sosiale medier. Som some-ansvarlig har man ansvar for det som blir postet på sosiale medier (i hovedsak instagram, facebook og snapchat), koordineringen og ansvarsfordelingen som kommer med. Du tar i mot henvendelser som kommer på mail og på facebook og sørger for at riktig innlegg blir postet til riktig tid. 

 

Som some-ansvarlig jobber du tett sammen med some-teamet som består KS aktivitet, arrangementassistent, markedsføringsassistent, sprell-KS og markedsføringssjefen. 

 

Har du spørsmål til stillingen send mail til: markedsforing@samfunnetiaas.no eller ring 46 88 97 27.

 

Søknad sendes til markedsforing@samfunnetiaas.no innen 26.11.