Du kan søke på følgende stillinger ved hjelp av skjemaet på bunnen av siden, eller følge instruksjoner på enkelte utlysninger.


Skribent

Har du indre blogger eller journalist i magen? Kunne du tenke deg å utvikle markedsføringen til samfunnet videre? Vi søker for øyeblikket etter en skribent til nyhetsbrev og nettsider.

Skribent er underlagt markedsføringsassisten i markedsføringsblokka

Arbeidsoppgaver:

-        Skrive nyhetsbrev for samfunnet som sendes ut til medlemmer.
-        Skrive saker om arrangementer som har skjedd eller vil skje som deles på samfunnets nettside.

Du vil samarbeide med webmaster og vil ha kontakt med markedsføringsassisten. Det er en fordel om du er selvgående og kan selv finne på artikler og skrive. Nyhetsbrevet vil du få mer hjelp til. For den rette er det stor fleksibilitet og du styrer arbeidet ditt selv. Stillingen er nyopprettet så du vil være med å utvikle dens arbeidsoppgaver.

Det kreves at du er medlem av Samfunnet for å tiltre stillingen. Stillingen gir deg komitee-goder.

Har du spørsmål til stillingen eller annet, send en mail til markedsforingassistent@samfunnetiaas.no

Søknadsfrist fredag 29. mars.


Personalsjef

Ønsker du å bidra på Samfunnet i Ås, få nye bekjentskap og nye erfaringer? 

Da burde du søke KS personal. Personalsjefstillingen går ut på å kalle inn medlemmer av Samfunnet til samfunnstjenester og sørge for at behovet for samfunnstjenester dekkes hver festkveld. Du vil ha mye kontakt med Samfunnets medlemmer, og vil svare på spørsmål angående medlemskap. Som personalsjef har man også andre oppgaver som f.eks. å jobbe i LinTicket for å holde medlemsdatabasen oppdatert. Dersom du liker struktur, orden og en fleksibel arbeidstid passer denne stillingen perfekt for deg. Du vil i stillingen ha et tett samarbeid med den andre personalsjefen, i tillegg til administrasjonssjefen og andre komitésjefer på Samfunnet.
For spørsmål kontakt administrasjon@samfunnetiaas.no

Ansettes fortløpende.


Artist KS

Artistkomiteen trenger en ny komitesjef, kunne dette være noe for deg? Har du en interesse for musikk, konserter og et brennende engasjement for Samfunnet? Da er dette en god mulighet for deg til å gjøre en ekstra innsats! 

Som KS for artist sørger du for at besøkende artister på Samfunnet får en hyggelig opplevelse, i tillegg til å ha personalansvar for medlemmene i artistkomiteéen, sette opp vaktlister og sørge for at komitémedlemmene møter på jobb. Rekruttering og ansettelse i komitéen vil også være ditt ansvar. Du er også ansvarlig for skaffe det som står på artistens rider (bestilling/ønskeliste fra artistene) og fungere som et bindeledd mellom artisten og andre som er på jobb på Samfunnet.

Komitésjefen for Artist er gjerne imøtekommende, utadvendt, og liker å ha ansvar, men ikke redd for å delegere arbeidsoppgaver. Har litt stå-på-vilje og kan oppføre seg profesjonelt rundt gjester. 

Har du spørsmål? Send gjerne en mail til artist@samfunnetiaas.no

Søknadsfrist 3. April Høres det ut som en stilling for deg? Søk via søknadsskjema under.


Mat-Komité

Liker du å spre matglede i lag med andre? Bli med i oppstarten av Samfunnets splitter nye Mat-komité!


Som komitèmedlem vil du først og fremst sørge for tilberedning, servering og salg av mat under festkveld. Komiteen har en visjon om å skape et godt og sosialt samarbeid, der medlemmene sammen utvikler spennende, tilpassede matretter.

Send mail med søknad om hvem du er og hvorfor du vil være med til servering@samfunnetiaas.no

Søknadsfrist: Fortløpende


Discokomiteen

DJ på samfunnet

Discokomiteen trenger tre nye medlem, kunne dette være noe for deg? Har du en interesse for musikk, miksing og har lyst til å bidra i frivillighetsarbeidet på Samfunnet? Da er dette en god mulighet for deg til å gjøre en innsats. Oppgavene går ut på å sørge for at besøkende på samfunnet har noe å svinge seg til, og lage god stemning etter konserter. Samfunnet har utstyret du trenger og du får kurs i hvordan du bruker det (du må ha egen pc). Det er en fordel om du har litt erfaring med miksing fra før, men det er ikke obligatorisk. Du vil også nyte godt av funksjonergoder som billigere eller gratis inngang og billigere øl. 


Velg den stillingen du søker deg til.
Navn *
Navn