Medlemskap på samfunnet

Hvordan melder jeg meg inn på Samfunnet?

Du melder deg inn her:

01.jpg

Hvilke fordeler får jeg ved å være medlem? 

Som medlem av samfunnet får du redusert pris på arrangementer arrangert av Samfunnet, samt gode priser på festkvelder. I tillegg får du Stemmerett på GF, medlemskap ved studentsamfunnet i Trondhjem og Veterinærenes Studentforening samt mulighet til å engasjere deg i komite.

 

Hvilke medlemskap tilbyr Samfunnet?

Vi har fire ulike medlemskap. Medlemskapene følger skoleåret, noe som vil si at de starer i høstsemesteret og utløper når vårsemesteret er over. 
1 års medlemskap – 300 kr
3 års medlemskap – 600 kr
5 års medlemskap – 900 kr
livsvarig medlemskap – 1600 kr

Hva brukes medlemsavgiften til?

Medlemsavgiften brukes til vedlikehold av Samfunnsbygningen, oppgraderingsprosjekter og driftskostnader. Bygningen eies av studentene og ble bygget av studentene på dugnad i 1934. 

 

Medlemskapet mitt er sperret, hva gjør jeg?

Send en mail til personal@samfunnetiaas.no med ditt navn og studentnummer. Antakeligvis skyldes det manglende oppmøte på Samfunnstjeneste. 

Samfunnstjeneste

Hva gjør man på Samfunnstjeneste?

Oppgavene du tildeles på festkvelden varierer, og det er fullt mulig å komme med ønsker i forkant av kvelden. Dette er en ypperlig mulighet til å observere komiteer man kunne tenke seg å jobbe med på Samfunnet enten som komitemedlem eller som komitesjef.  
En vanlig Samfunnstjeneste ser slik ut:

19:30 – Oppmøte i bodegaen, hvor informasjon og arbeidsoppgaver blir utdelt fra Festansvarlig (person som har hovedansvaret for det som skjer på huset denne kvelden) Oppgaver man kan velge mellom varierer, men dette er noen: dørvakt, skanne studentkort i døra, stå i garderoben, streifevakt, passe på nødutganger, scenevakt, bar og sørge for at de som jobber for kaffe og frukt.

I løpet av kvelden kan du alltids spørre de med grønn (baransvarlig), rød (vaktansvarlig), blå (teknisk ansvarlig) og mørkeblå (festansvarlig) farge på genseren om det skulle være noe underveis.

20:00 – Det serveres mat, så man trenger ikke å spise før man kommer på jobb.

20:30 – Du blir fulgt til arbeidsstedet ditt, og nødvendig opplæring blir gitt.

21:00 – Dørene åpner på Samfunnet.

01:30 (onsdag)/02:30(fredag): Besøkende forlater huset og alle hjelper til å rydde. Tilslutt serveres det pizza i bodegaen, før man tusler hjem. Forhåpentligvis med noen nye venner og en god følelse av tilhørighet til hjerte av Studentsamfunnet i Ås.

 


Hva er en samfunnstjeneste?

En Samfunnstjeneste innebærer at du jobber på et av Samfunnets arrangementer i god dugnadsånd og blir dermed en aktiv del av driften på huset. 

Kan jeg velge dato for Samfunnstjeneste selv?

Ja, det kan du. Se punktet for «Hvordan melder jeg meg opp til Samfunnstjeneste». Førstemann til mølla prinsippet gjelder, og det er satt antallsbegrensning for antall samfunnstjenester vi trenger til hvert arrangement. 

Hva skjer hvis jeg bare melder meg opp til én samfunnstjeneste?

Da kan du fremdeles bli kalt inn av personalsjefene dersom vi trenger flere til å jobbe på en festkveld. Melder du deg opp til to med en gang, vil du ikke kalles inn til noe mer.

Jeg har fått en annen til å ta Samfunnstjenesten min, hva gjør jeg?

Send en mail til personal@samfunnetiaas.no med navnet på den som har tatt samfunnstjenesten for deg. Ditt medlemskap vil da ikke sperres når du ikke møter. 

Hvor mange Samfunnstjenester er det per semester?

Det er 1-2 vakter per semester for medlemmer av Samfunnet. 

Hvordan melder jeg meg opp til Samfunnstjeneste?

Det gjøres via LinTicket. Logg deg inn med din bruker, enten med telefonnummer eller registrert e-post, på http://www.linticket.no og trykk på «Aktiviteter» på menylinjen øverst på siden. Her kan du bla deg fremover i arrangementene for de ulike månedene i semesteret, og melde deg opp på den eller de du selv ønsker.

Jeg kan ikke stille på Samfunnstjenesten min, hva gjør jeg?

Send en mail til personal@samfunnetiaas.no med ditt navn og hvilken dato du er blitt kalt inn til. Dersom du ikke har funnet noen andre som kan ta samfunnstjenesten for deg, vil ditt medlemskap vil sperres frem til du selv avholder en ny samfunnstjeneste. Du er selv ansvarlig for å melde deg opp til ny samfunnstjeneste, enten via LinTicket eller ved å sende en mail til personalsjefene på personal@samfunnetiaas.no med ønsket dato for vakten. 

Refundering


Refundering av Cashless

Det er ingen tidsbegrensning for refundering, og man kan refundere cashlesskortet til enhver tid i inneværende år. Det betyr at innen siste arrangement på Samfunnet i desember må man ha gjennomført refusjon av cashlesskortet.

Husk: Kortet er gyldig til og med 31.12 i inneværende år og refunderingskvittering for ubrukt beløp MÅ hentes ut innen siste arrangementsdato!

For refundering av kort som ikke lenger er gyldig eller etter siste arrangementsdato MÅ kortet sendes inn for refundering.

 


Refundering av billetter

Kjøpte billetter refunderes IKKE. Alle spørsmål om refusjon og/eller avlyst arrangement rettes til Samfunnet ved økonomisjefen: okonomi@samfunnetiaas.no. Angreretten gjelder ikke ved kjøp billetter (jfr. Angrerettloven §22).

For mer informasjon om vilkår for kjøp av billett, se: http://aas.linticket.no/page/no/conditions


Erstatning for bortkommede klær fra garderobe

Studentsamfunnet i Ås utbetaler erstatning for inntil kr 1000 for jakke/ kåpe/ frakk som har bortkommet fra garderobe. For utfylling av erstatningsskjema ta kontakt med økonomisjefen: okonomi@samfunnetiaas.no

Booke rom

Hvilke rom har dere tilgjengelig?

Rom som kan leies gjennom oss er: Festsalen, Halvors hybel, Møterommet, Festspisesalen, Allrommet, Formannens rom, Korrommet, Rosehagen, Bodegaen, rød peisestue og grønn peisestue. 

Hva er 75% regelen?

Dersom 75% av medlemmene i et lag/en forening også er medlemmer av Samfunnet inneværende semester, så kan rommet leies gratis av laget/foreningen. 


Hvordan booker jeg et rom på Samfunnet?

Send en mail til rombooking@samfunnetiaas.no med din henvendelse. 

Jeg ønsker en fast booking et semester?

Hvert semester avholdes det et rombookingsmøte der faste bookinger for neste semester avgjøres. Send en mail til administrasjon@samfunnetiaas.no dersom det er aktuelt for dere. 

Hvem kontakter jeg for leie av AudMax?

Send din henvendelse til driftsleder i SiÅs på samfunnet@sias.no.

Arrangementer


Vi ønsker å ha revy på Samfunnet. Hva gjør vi?

Foreninger som er 5 år og eldre har muligheten til å avholde revy på Studentsamfunnet i Ås. Det er da praksis på og ha revy hvert andre år. Er dere interessert i mer informasjon er det bare å ta kontakt med Arrangement@samfunnetiaas.no

Vi ønsker å avholde et arrangement på Studentsamfunnet i Ås. Hva gjør vi?

Har dere 75% medlemskap blant deres medlemmer og kan bekrefte det? Da er det bare å kontakte Arrangement@samfunnetiaas.no for å avtale nærmere. 

Kan jeg hente bånd for noen andre?

Man kun hente bånd for andre dersom man har kjøpt IKKE-MEDLEM-BILLETT. Det er ikke mulig å hente bånd for noen andre dersom det gjelder medlemsbillett eller gratisliste.