Stentorbodega
Aug
23
to Aug 24

Stentorbodega

Hvor: Bodega
Når: 23. august kl. 21:00
CC: 0/60 + avgift

Visste du at studentsamfunnet i Ås har sin egen produksjon av egenkomponerte sanger, lagd av studenter opp gjennom tidene? Denne sangboken går under navnet «Stentor», og første utgave av boken kom i 1937. I de tidligste Stentor-tider, før det ble vanlig med musikkanlegg, var det nemlig studentene selv som måtte stå for å skape musikalsk stemning på Samfunnet. 

Onsdag 23. august arrangeres Stentorbodega. Da får du muligheten til å synge med på gamle viser fra de grønne bøkene med dine medstudenter! Har du egen Stentor- ta den med! Du kan også kjøpe Stentor i Bodegaen denne kvelden, eller du kan låne i bytte med studentkortet. Vi gleder oss til å synge av vår fulle hals på gamle og kjære sanger fra Stentor med dere! Vi ses på Stentorbodega!

ENGLISH:

Did you know that Samfunnet in Aas has its own production of self-composed songs, made by students from NMBU throughout the ages? This songbook goes by the name “Stentor”, the first edition being released in 1937. From the early ages of Stentor-traditions, prior to the common use of music stereos, it was up to the students themselves to create a musical atmosphere at Samfunnet. 

On Wednesday, August the 23rd, Samfunnet has arranged Stentor-bodega. You will have the opportunity to join in and sing old songs from the green book with your fellow students. If you own your own Stentor-book, feel free to bring it! You can also buy the Stentor-book at the Bodega this particular evening, or borrow it by the use of your student-card. We look forward to sing from the top of our lungs, old and dear songs from the Stentor-book with you. See you at Stentor-bodega!

View Event →
Konsert: Pom Poko
Aug
25
9:00pm 9:00pm

Konsert: Pom Poko

Pom Poko spiller opp i Festsalen og hva passer vel bedre enn hipstertfest?

Er det den verdenskjente japanske filmen vi mener? Er det en Pokemon vi har fanget? Nei, det er selvfølgelig det norske Urørtbandet vi mener, og de kommer til Ås like etter sommeren! Ikke nok med det - det arrangeres hipsterfest samme kveld. Dra frem dine minste solbriller, la skjegget vokse og ta med deg bøttehatten, og bli med på høstens første konsert. Snakk om start på semesteret! Skål a, kærr!

Bandet har siden sin begynnelse for mindre enn et år siden blitt omfavnet av musikkbransjen og har blitt spådd en lysende fremtid i norsk musikk! 
I sommer har de blitt booka til ikke ukjente Roskilde, Øya og Slottsfjell, så vi kan trygt si at etter en sånn sommer kommer Pom Poko til å være klare!

Musikken til Pom Poko er like leken som en kattepus med et garnnøste, den er upretensiøs og spennende, og gir den som hører på en opplevelse av fete riff og absurde vendinger selv Johan Cruyff ville vært stolt av! 
Vokalist Ragnhild Fangel synger uforutsigbart, med en punka miks av hardt og mykt. Bandet blir hyllet i både inn- og utland for sine konsertopptredener, og ble sist omtalt som festivalens beste set under gigabransjefestivalen The Great Escape in Great Britain. 

Derfor er vi helt sikre på at dette kommer til å bli en konsertopplevelse du ikke vil gå glipp av, så sørg for å komme deg på Samfunnet i august!

Hvor: Festsalen
Når: 25. august kl. 21:00
CC: 100/250 + avgift

View Event →
Søndagsåpent: Foreningsvalgkamp (Society election)
Aug
27
5:00pm 5:00pm

Søndagsåpent: Foreningsvalgkamp (Society election)

Hvor: Halvors Hybel
Når: 27. august kl. 17:00
GRATIS

Det er valg til høsten og Samfunnet inviterer derfor inn til foreningsdebatt! I Halvors Hybel 27. august vil det foregå en paneldebatt der de foreningene som vil kan møte opp og svare på de virkelig viktige spørsmålene som surrer i dagens samfunn. Hvilke typer juicekartonger er det egentlig Wenche selger i sin kantine? Thea vs. Nikolai. Er Roys for langt unna og skulle hatt sin egen campingbil på Campus? Hvilken forening lager den deiligste bacalaoen? Dette er spørsmål vi håper å få svar på.

Dette vil være en unik mulighet til å vise frem din forening, sende noen stikk over bordet og å legge inn et godt ord ovenfor våre nye samfunnsborgere som i disse dager saumfarer Agrarmetropolens utømmelige informasjonskammer.

ENGLISH:

This fall there is elections, and Samfunnet is therefore inviting you to society debate! There will be a debate with the societies in Halvors Hybel the 27 th of August, where they will answerall the important questions in todays society like: What type of juice cartons is Wenche selling in her cafeteria? Thea vs Nicolai. Is Roys too far away, and should have a caravan at Campus? Which society makes the best bacalao? These are questions we hope to get answered.

This will be a great opportunity to show off your society, put in a good word with the voters.

View Event →
Semesterkickoff - Klovner i kamp
Sep
9
2:30am 2:30am

Semesterkickoff - Klovner i kamp

Hvor: Aud Max
Når: 8. september kl. 21:00
CC: 275/400 + avgift

Nattens sønner, gutta fra Tåsen, ja selveste bautaene i norsk rap - Klovner i Kamp kommer til Ås!

Det begynte i en trang hybel på Bjølsen i Oslo i 1994. Inspirasjonen var norsk rock, britcore og den politiske venstresiden da Dr.S og Alis dannet Klovner i Kamp. Sammen med Dansken og Fingern har de stått for de legendariske albumene Schwin og Bjølsen Hospital, hvorav sistnevnte ble hyllet med en sagnomsust Spellemannspris i 2002. Klovner i Kamp kan ikke beskrives som noe annet enn kjemper i norsk musikk. Etter suksessen med Ørnen Tek Ikkje Unga tok de en pause fra musikken, men måtte gi etter for presset fra fansen i 2013, og de spilte flere utsolgte konserter på rad i Oslo. Men, kampen var ikke over, og etter kort tid så Langt å gå og Kjærlighetstrilogien dagens lys, og de er for tiden aktuelle som aldri før med singelen Hollywood. 

Med en god porsjon nerve og sjarm har musikken til Klovner i Kamp beveget seg bort fra den opprinnelige politiske plattformen til fordel for noe mer humoristiske og allsangvennlige låter. For hvem har vel ikke sunget høylytt til Valsen, Glade Dager og Syng på vors på Pentagon, sittet oppe de sene nattetimer og jamret brutalt med på Nattens Sønner eller truet sine yngre søsken med Kaninkoker 2?? 

Klovner i Kamp er levende legender i norsk rap, og de holder seg evig aktuelle med sine tidvis mørke men treffende, og alltid like fengende tekster. De har turnert landet på kryss og tvers, og for de som husker den berømmelige konserten deres under UKA i Ås 2014, kan vi love dere at de ikke kommer til å spare på kruttet denne gangen heller. 

Ikke la denne konserten gå deg hus forbi, kom deg på Studentsamfunnet i Ås 8. septembe og se Klovner i Kamp sparke i gang høstsemesteret 2017 med et fandens spetakkel!

 

ENGLISH:

Sons of the night, the boys from Tåsen, yes, Klovner I Kamp is coming to Ås!

It all started in a small apartment at Bjølsen in Oslo in 1994. The inspiration was Norwegian rock, britcore and the political left side when Dr. S and Alis founded Klovner I Kamp. They have, together with Dansken og Fingern, made the legendary albums "Schwin" and "Bjølsen Hospital", and they won the Norwegian award Spellemannspris in 2002 with "Bjølsen Hospita".

Klovner I Kamp has been huge within Norwegian music. They took a break from music after their success with "Ørnen Tek Ikkje Unga", but their break ended in 2013 with several sold out concerts after encouragement from their fans. But their fight was not over, and they released "Langt å gå" and "Kjærlighetstriologien" after a short time, and they recently released the single "Hollywood".

Klovner I Kamps music has, with a big portion of nerves and charm, moved from the original political focus to more humoristic and more ‘sing a long’ songs. Who hasn’t sung their heart out to "Valsen", "Glade Dager" and "Syng" at a preparty at Pentagon, been up late at night and sung a long with "Nattens Sønner" or threatened their younger siblings with "Kaninkoker 2"?

Klovner I Kamp are living legends in Norwegian rap, and are staying relevant with their sometimes dark but impressionable and always catchy lyrics. They have toured back and forth in Norway, and with the concert some of you might remember from UKA in Ås 2014, we
promise they won’t hold anything back this time either.

Don’t let this concert pass you by, be at Studentsamfunnet in Ås 08.09 and watch Klovner I Kamp kick off the fall semester!

View Event →
Unge Ferrari & Arif
Oct
20
to Oct 21

Unge Ferrari & Arif

Hvor: Festsalen
Når: 20. oktober kl. 21:00
CC: 150/250 + avgift

Unge Ferrari & Arif! Disse to rapperne er noe av det hippeste og heteste Norge har å by på av urban musikk, R&B og hip-hop for øyeblikket. De er begge en del av den Oslo-baserte labelen Nora Collective, og oser av kreativitet og aktualitet om dagen. I oktober kommer de innom Samfunnet og spiller i Festsalen, vi kommer med andre ord til å bevitne at Oslos svarteste asfalt smelter sammen med det åpne, grønne landskapet på Ås. Vi kan love dere at det blir glohett!

Unge Ferrari har sakte men sikkert kruset fram som en nyskapende og spennende artist i Norges hip-hop miljø. Musikken hans kan beskrives som ektefølt og kompromissløs, og med sin myke vokal og harde framtoning er det ingenting som kan stå i veien for en episk konsert. Det er Unge Ferrari sin urpremiere på Ås, og Arif kan vi godt se igjen og igjen og igjen på Samfunnet… 

Arif lager kontrastfull musikk hvor det veksles mellom det enkle og det kompliserte, det stygge og det vakre, mørkt og lyst, høyt og lavt og dyrt og billig. Han har en genuinitet og tilstedeværelse som lyser gjennom både på album og på scenen. Etter Urørt-seieren i 2013 har Arif høstet høylytt ros for sine utgivelser Aldri & Alltid og HighEnd / Asfalt. Han synger åpent og ærlig om temaer rundt sin egen oppvekst, dop, løgn, hat, kjærlighet og begjær, og det i en salig blanding av gatespråk og velformulerte linjer.

Dette er kanskje det mest urbane Ås noensinne har sett eller kommer til å se! Fiks deg rastafletter og ta på deg dine feteste briller og sneakers, så sees vi i Festsalen 20. oktober dere. Unge Ferrari & Arif kommer til å få det til å koke!! 

ENGLISH:

Unge Ferrari and Arif! These two rappers are some of the hippest and hottest Norwegian urban music, R&B and hip-hop has to offer at the moment. They are both a part of the Oslo-based record label Nora Collective, and they ooze creativity and relevance. In October they are coming to Samfunnet, performing in Festsalen, and we will be witnessing Oslo’s blackest asphalt coincide with the green, open landscapes of Ås. We promise you, it will be lit!

Unge Ferrari has slowly but surely emerged as an innovative and exciting artist on Norway’s hip-hop scene. His music can be described as genuine and uncompromising, and with his soft vocals and harsh presence there is nothing standing in the way for this to be an epic concert. This is Unge Ferrari’s premiereat Ås, and Arif we are welcoming back!

Arif creates contrasting music where there is an exchange between the simple and complex, the ugly and the beautiful, dark and light, high and low, and costly and cheap. He has a genuineness and presence that shines through on his album and on stage. After the Urørt-series in 2013 Arif has received loud praise for his releases “Aldri & Alltid” and “HighEnd / Asfalt”. He sings openly and honestly
about themes involving his upbringing, drugs, lies, love and lust, all in a blissful mix of street-slang and well-formulated texts.

This is perhaps the most urban scene Ås has ever seen and possibly will ever see! So get yourself some dreadlocks and put on your sickest shades and sneakers,and we’ll see you in Festsalen on the 20 th of October. Unge Ferrari and Arif will raise the roof!

View Event →
Donkeyboy // Mugisho + Chris Holsten
Nov
15
to Nov 16

Donkeyboy // Mugisho + Chris Holsten

Hvor: Festsalen (Donkeyboy) og Halvors Hybel (Mugisho og Chris Holsten)
Når: 15. november kl. 21:00
CC: 200/350 + avgift

Vi kan med stor glede annonsere at Donkeyboy kommer til Studentsamfunnet i Ås! 

Det har allerede gått seks år siden Donkeyboy kom som en rakett inn i det norske musikkmiljøet. Med landeplage på landeplage ble det kjent for sin særegne sound. Det
var ingen tvil om den umiddelbare suksessen, da de skrev norsk pophistorie ved å ha både første- og andreplassen på VG-lista i slutten av september 2009. Med de litt underlige tekstlinjene, rare tematikkene, fargerik fremtoning, gjennomført frisk produksjon og melodilinjene som raskt fester seg har gjengen fra Drammen
imponert stort – Donkeyboy har etter hvert blitt synonymt med fengende refrenger.

Du tenkte kanskje at det holdt med Donkeyboy denne kvelden? Vi er uenige og gir der derfor ikke én, men TO artister til! Både Mugisho og Chris Holsten spiller etter Donkeyboys konsert!

Artisten, muliinstrumentalisten, låtskriveren og produsenten Mugisho er klar for å øse av sin musikk-kolleksjon. Historien om hvordan Mugisho sendte inn en egenkomponert låt til musikkgigantene Sony, Warner og Universal, fikk avtalt møte samme dag og fikk platekontrakt etter 20 minutter er egentlig for god til å være sann. Men Mugisho har vist seg å være navn man virkelig skal sette pris på! Med singlene ”Play with you”, ”I would never” og ”Milano” har han spilt seg inn i det norske musikkmiljøet på imponerende vis! Og vi kan nesten ikke vente med å la han spille på Samfunnet!

Våren 2016 fant Chris Holsten for alvor sin plass på den norske popstjernehimmelen. Med nysignert kontrakt hos et av verdens største plateselskap, Warner Music, slapp han singelen ”On My Own”. Men før Chris Holsten begynte å slippe egen musikk var hans særegne stemme svært ettertraktet i DJ-miljøet. Det var mange musikere som hadde et ønske om å få satt Holsten-preget på musikken sin. Blant de var Martin Björk og hans låt ”Ricochet” som ga han førsteplassen på hitlistene i Sverige. Broilerhiten ”Rays of light” som er streamet nærmere 16 millioner ganger på Spotify og samarbeid med Pharrell Williams.

Vi vil råde deg til å ta turen til Samfunnet denne kvelden, for dette blir en kveld du ikke vil gå glipp av!

ENGLISH:

We are pleased to announce that Donkeyboy is coming to Ås!

It has already been six years since Donkeyboy took Norway’s music scene by storm. With plenty of popular records they soon became famous for their unique sound. There was no doubt they had reached immediate success when they entered Norwegian pop-history having hits on both 1st and 2nd place on VG’s hits
list in September 2009.

With their peculiar texts, bizarre themes, colorful performances, fresh production, and melodies that gets stuck in your head the gang from Drammen have greatly impressed everyone. Donkeyboy has gradually become synonymous with catchy choruses.

You probably thought that Donkeyboy would be more than enough this evening? We disagree and therefore give you not one, but TWO more artists! Both Mugisho and Chris Holsten are performing after Donkeyboy’s concert!

The artist, instrumentalist, songwriter and producer Mugisho is ready to bless us with his music-collection. The story of which Mugisho delivered his self-composed record to the music giants Sony, Warner and Universal, had a meeting set up the same day and got signed after just 20 minutes, is almost too good to be
true. But Mugisho has proven to be a name we all should look out for. With singles such as “Play with you”, “I would never” and “Milano” he has entered the Norwegian music scene in a memorable way! We can’t wait for him to perform at Samfunnet!

Spring 2016 Chris Holsten really rised as one of Norway’s latest pop stars. With a recent contract signed at one of the world’s biggest record labels, Warner Music, he released his single “On My Own”.

Before Chris Holsten started releasing his own music, his distinctive voice was already highly sought after within the DJ-community. There were many musicians who wanted a Holsten-touch to their music. Among these were Martin Björk with his song “Ricochet” which gained him 1 st place on Sweden’s hit lists, Broiler with their hit “Rays of Light”, streamed closer to 16 million times on Spotify, and collaborations with Pharrell Williams.

We highly advise you to come and sing along at Samfunnet this particular evening! This is a night you don’t want to miss!

View Event →

Samfunnets rebusløp
Aug
19
1:00pm 1:00pm

Samfunnets rebusløp

Hvor: Oppmøte ved bodegainngangen
Når: 19. august kl. 13:00
Gratis

Fadderuken er allerede godt i gang, og vi ser ingen grunn for å gi oss med det første. Lørdag 19. august arrangerer Samfunnet i Ås rebusløp. I år har alle de ulike komiteene som holder til ved studentsamfunnet slått seg sammen for å lage et actionfylt rebusløp for både nye og gamle studenter for å bli bedre kjent med samfunnet og de ulike komiteene som holder til ved huset. 

Forhåndspåmelding av lag ved å sende mail til: aktivitet@samfunnetiaas.no

Her må dere sende inn lagnavn og kontaktperson, og antall personer som skal være med på laget (5-8 pers). 

View Event →
Graskurs del 2
Aug
18
9:00pm 9:00pm

Graskurs del 2

Hvor: Aud Max
Når: 18. august kl. 21:00, showstart kl. 22:00
CC: 50/100 + avgift

NMBU er videnkjent for mange ting, en av disse er våre lange revytradisjoner. I løpet av skoleåret er det mange revyer, lag, foreninger og stiftelser som bruker uker og måneder på å skrive og øve inn show som vises kun en gang. 

Fredag 18. august er det duket for en av de mest spennende festene i løpet av semesteret, ja, kanskje hele skoleåret. Det er Graskurs del 2. Del 2 har kanskje hakket mer fart og spenning enn Graskurs del 1. Her vil lag, foreninger og stiftelse dra frem det beste nummeret de har skrevet og fremført det siste året, og gi en ønskereprise du aldri har sett maken til! Få på deg fillene og kom på samfunnet for en fest du aldri har sett maken til!


 

View Event →
Temafest: Wrestling
Aug
16
6:00pm 6:00pm

Temafest: Wrestling

Hvor: Aud Max
Når: 16. august kl. 21:00, showstart kl. 22:00
CC: 75/150 + avgift

Samfunnet i Ås snurrer i gang temafest! ”Temafest igjen?” spør du kanskje – ”frykt ikke” svarer vi, for denne temafesten er faktisk noe utenom det vanlige. Temaet for kvelden er nemlig WRESTLING!

Og om det blir liv på Samfunnet denne kvelden!!! I Aud Max vil det bli holdt et WRESTLINGSHOW med utøvere fra Norsk eliteWrestling! Når utøvere som Stig "Slegga" Mortensen, Adrian Storm, Turbo, Kaptein Knoke, Klin Kokos, Grom Gravalid, Garm Støylen, Aron Frost og Ryan "the Destroyer" Howard blir sluppet løs i wrestlingringen i Aud Max vil det ikke bli holdt igjen på noe! Med et show fylt av action, spektakulære stunts og drøsset i humor vil dette bli en kveld som får et eget kapittel i historiebøkene.

Så finn din indre wrestler, lag ditt eget wrestlingnavn (eller få hjelp av en venn) og bli med på dette kalaset! For dette vil du ikke gå glipp av, min venn!

PS: The Rock vil ikke ta turen. Hulk Hogan har heller ikke svart på noen av våre henvendelser.

 

View Event →
Graskurs del 1
Aug
16
12:00am12:00am

Graskurs del 1

Hvor: Aud Max
Når: 16. august kl. 12:00
Gratis

I motsetning til hva navnet kan forlede en til å tro, handler ikke dette om gras. Dette er derimot en unik mulighet for dere nye studenter til å få en smakebit av det mangfoldet av lag og foreninger NMBU og Samfunnet byr på! 

Studentmiljøet på Ås er kjent for sitt store engasjement, mange sosiale aktiviteter, og et hav av ulikenlag og foreninger å ta del i. Blandt de ca 80 ulike foreningene kan du finne alt fra livssyn og politikk, musikk og teater, sport og en mengde andre tilbud; garantert noe som alle kan føle seg hjemme i. 

Møt derfor opp på del 1 av det obligatoriske Graskurset onsdag 16. august kl 12.00, i Aud. Max for å orientere deg og få et innblikk i det store utvalget av lag og foreninger ved NMBU! Det er selvfølgelig undervisningsfri i dette tidspunktet. 

Ser deg på Samfunnet!

View Event →
Show med mr. Bourelle // Valg-o-rama
Aug
14
7:00pm 7:00pm

Show med mr. Bourelle // Valg-o-rama

Hvor: Show med mr. Bourrelle i Aud Max og valg-o-rama i Festsalen
Når: 14. august kl. 19:00 (Mr. Bourrelle) og 21:00 (Valg-o-rama)
CC: GRATIS - billetter fås i døren.

14. september vil det bli et humoristisk og lærerikt foredrag i Aud Max med rakettforskeren kjent fra TV, Juilien S Bourrelle. Bourrelle har skrevet boka ”The Social Guidebook to Norway”, der målet hans har vært å hjelpe folk utenfor våre landegrenser å forstå hvordan man skal tilpasse seg Norge og nordmenn. Et annet mål med boken er å gjøre nordmenn mer klar over hvilke utfordringer internasjonale møter når de kommer til Norge.

Boken tar ikke for seg hva som er typisk norsk oppførsel, den tar for seg oppførsel som er merkelig for nordmenn. Denne boken vil hjelpe internasjonale i å tilpasse seg raskere og nordmenn vil lære hvordan deres oppførsel blir oppfattet.

Samme kveld kan du følge partilederdebatten live fra Festsalen.
Vil det bare bli tørt prat om valget og tomme valgløfter? Nei! Samfunnet fyrer opp grillen fra klokka 20.00, representanter for lokale studentpartier vil åpne kvelden med litt lett debatt og de vil også ha egne stands, der du kan spørre dine spørsmål og høre litt mer om hva/hvorfor du bør stemme.

Hva er det de forskjellige partiene vil fokusere på fremover? I hvilke områder av samfunnet skal det satses? Kom innom på Samfunnet for å svar på dine spørsmål! 

Det vil også bli servert popcorn og vafler! 

View Event →
Grillfest på Pentagon
Aug
12
6:00pm 6:00pm

Grillfest på Pentagon

Hvor: Pentagon, følg grillukta!
Når: 12. august kl. 18:00
Gratis

Endelig er fadderuka er i gang! Lørdag 12. august er det duket for den årlige Grillfesten som arrangeres av Studenttinget, Samfunnstyret, UKA i Ås og SiÅs. Du kommer til å få oppleve den legendariske Ås-ånden i all sin prakt. Lag, foreninger og stiftelser kommer til å være tilstede for å lage liv og røre. Hankattforeningen, stiftet 1902, arrangerer sitt tradisjonsrike Tour de Kringla, Olabilløpet uten regler. Pass på å ikke stå i veien, dette får både hardt og fort for seg! 

Bli med og møt alle de nye studentene på et sted og bli kjent med de gamle. Det vil være gratis grillmat som er tilberedt av blant annet lederen for Samfunnsstyret, leder for Studenttinget og andre ledere og personer det er lurt å kjenne til ved NMBU. Det vil bli servert vegetaralternativer. 

Vi i Studenttignet, Samfunnstyret, UKA i Ås og SiÅs gleder oss til å møte nettopp deg, så kom til Pentagon kl. 18.00 lørdag 12. august og se foreningslivet på Agrarmetropolen i full blomst. Sees! 

View Event →
Temafest: Afterski/Intimshow med Dås
Jun
8
10:00am10:00am

Temafest: Afterski/Intimshow med Dås

Onsdag 5. april smeller Studentsamfunnet nok en gang til med en av sine verdenskjente temafester! Denne gangen er temaet Afterski, og hvem ønsker vel ikke å varme litt opp før påskefjellet i sine kuleste goggles mens de tar en pinne for bodegaen? Det vil også være intimshow i regi av Dås, der de stiller med underholdning på scenen i Festsalen kl. 22.00!

Dette er en kveld du nødig vil gå glipp av!

Hvor: Samfunnet
Når: Onsdag 5. April kl. 21.00
C: 50/100

View Event →
Søndagsåpent: Akttegning
Jun
4
5:00pm 5:00pm

Søndagsåpent: Akttegning

Har du en liten kunstner i deg? Er du glad i hud? 26. mars er det søndagsåpent på Samfunnet, og det blir arrangert akttegning! Her har du muligheten til å finne den indre kreativiteten din som du ikke får uttrykt gjennom å gå i forelesninger. Det kommer en ekte nakenmodell som skal tegnes, så ta med deg penn (eller kullstift) og papir og bli med på moroa. Dette vil du ikke gå glipp av!

Hvor: Festspisesalen
Kl. 17.00
Når: 26. Mars
CC: gratis 

View Event →
Konsert: Sondre Lerche
Jun
1
9:00pm 9:00pm

Konsert: Sondre Lerche

Sondre Lerche er et navn de fleste nordmenn mellom tolv og åtti kjenner til, etter en allerede lang og fruktbar karriere, bade som artist og tv-personlighet. Det er vanskelig å tro at mannen så vidt har rukket å fylle tretti!

Lerche er en artist som vanskelig lar seg sette i bås. Sjangermessig kan han forsøksvis beskrives som en klassisk crooner med fengende poplåter inspirert av 70-tallsrock, pønk og med elektroniske elementer. Som konsertartist oppleves Sondre som en energisk og svært karismatisk frontfigur med et tett og solid band i ryggen. Man bør rett og slett få med seg denne mannen live.

Lerches forrige album, Please, viste oss en artist som på ingen måte er ferdig med å utforsker nye musikalske landskap, og inneholdt noen av de friskeste og mest dansbare låtene man har hørt fra Sondre. Ryktene vil ha det til at vi allerede senere i år vil få ny musikk fra Sondre Lerche. Vi gleder oss stort til å se han spille i Festsalen på Samfunnet!

   

View Event →
Latin filmfestival: Karneval
Mar
31
to Apr 2

Latin filmfestival: Karneval

Er du glad i å svinge deg rundt til latinamerikanske rytmer?

Da burde du ta turen til Samfunnet fredag den 17. mars, for da arrangeres det karneval etter latinsk filmfestival! Det hele starter med et spektakulært åpningsshow med dans klokken 22.00. Videre vil du kunne denge løs på en piñata, eller vise hvor fleksibel du er i limbo! Videre utover kvelden vil det spilles ulik Latin-Amerikansk musikk i festsalen. Dette blir en kveld du sent vil glemme! Så Finn frem fjærene, sleng på deg ponchoen og ta turen til samfunnet 17. mars!

Når: Fredag 17. Mars
Hvor: Samfunnet i ås. 
CC: 50/100 

View Event →